Mango Lassi Ice pops අඹ ලැසී අයිස් පොප්සිකල්
රසවත් අඹ ලැසී අයිස් පොප්සිකල්. Sweet and refreshing mango lassi popsicles made with fresh mango and Milkmaid, super easy.
Equipment
- ශීතකරණයක්
- බ්ලේන්ඩරයක්
- අයිස් පොප් අච්චු
- ප්ලාස්ටික් කූරූ
Ingredients
- 410 g උකුකිරි
- 470 g අඹ කැබලි
- 1 මේස හැඳි ගාගත් ඉඟුරු
- 1 තේ හැඳි කරඳමුංගු
- දෙහි ගෙඩියක යුෂ
Instructions
- උකුකිරි, අඹ, දෙහි යුෂ, කරදමුංගු හා ඉඟුරු දමා හොඳින් උකුවන තුරු බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න
- අයිස් පොප් අච්චුවලට සමානව පැතිරෙන සේ සාදාගත් මිශ්රණය දමාගන්න. පසුව සෑම අච්චුවක් මැදටම ප්ලාස්ටික් කූරක් දමාගන්න
- පැය 6ක් පමණ ශීතකරණයේ තබා සවිවූ පසු අච්චුවෙන් ඉවතට ගෙන පිළිගන්වන්න.