Chocolate Biscuit

chocolate biscuit hot oven sinhala recipe

Chocolate Biscuit| චොකලට් බිස්කට්

A chocolate biscuit is a biscuit which is covered in chocolate, or which has been made by replacing some of the flour with cocoa powder.
Course Side Dish
Cuisine American

Ingredients
  

  • පිටි කෝප්ප එකක්
  • කොකෝවා පවුඩර් කෝප්ප කාලක්
  • හොඳින් කුඩුකර ගත් සීනි කෝප්ප භාගයක් බේකින් පවුඩර් මේස හැඳි බාගයක්
  • බටර් කෝප්ප කාලක්
  • බිත්තරයක්
  • වැනිලා මේස හැදි කාලක් ,

Instructions
 

  • පිටි චොකලට් පවුඩර් බේකින් පවුඩර්  එකට මිශ්‍ර කර හලා ගන්න.
  • එය හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න.
  • බිත්තරය බීට් කර ගන්න .
  • එයට සීනි එකතු කර හොඳින් සීනි දියවන තුරු  බීට් කරගන්න .
  • බටර් එකතු කර නැවත බීටි කරන්න. #වැනිලා එසන්ස් එකතු කරන්න.
  • දැන් පිටි කොකෝවා මිශ්‍රණය එකතු කර හොඳින් කලවම් කරන්න.
  • කුඩා ගුළි වලට කඩා ගන්න .
  • ගෑරුප්පුවකින් කිසියම් රටාවක් තබා ගන්න .
  • බේකින් ට්‍රේ එකකට තෙල් කඩදාසියක් දමා ඒ මත බිස්කට් තබන්න .
  • දැන් සෙල්සියස් අංශක 180° උෂ්ණත්වයක විනාඩි 25ක් පමණ බේක් කරගන්න 
Keyword Chocolate Biscuit, sinhala recipe, චොකලට් බිස්කට්

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Don't Miss! random posts ..