Japan Style rice| ජපන් ක්රමයට බතක් Print Recipe Course Main CourseCuisine Japanese Ingredients සම්බා කිලෝ 2 යිඉස්සන් ග්රෑම් 500ළූණු කොළ ග්රෑම් 400රට ළූණු ග්රෑම් 200 එළඟිතෙල් ග්රෑම් 200ගම්මිරිස්කරාඹුනැටිඑනසාල් (අඹරාගත්) මේස හැඳි 1 1/2ලුණූ ස්වල්පයක් Instructions ඉස්සන් සුද්ධ කරගෙන තම්බා ගන්න. එළඟිතෙල් නටවාගෙන ඉස්සන්, ළූණු කොළ, රට ළූණු සමග ගම්මිරිස් මිශ්රණය හොඳින් තෙම්පරාදු කරගන්න. ඊලඟට හාල්ද ඊට උඩින් ඉස්සන් තැම්බූ වතුරද, අවශ්යනම් තවත් වතුරද ලුණුද එකතුකර බත තම්බාගන්න. Keyword Japan Style rice, sinhala recipe, ජපන් ක්රමයට බතක් Article Tags: Food · healthy · Hot oven · Japan Style rice · recipe · Sinhala Recipe · ජපන් ක්රමයට බතක් Article Categories: Bread And Rice · Uncategorized