Margarine මාගරින්
Margarine is a spread used for flavoring, baking and cooking that was first made in France in 1869. ගෙදරදීම මාගරින් හදමු
Ingredients
- සුදු පොල් තෙල් කොප්ප 3/4
- ආමන්ඩ් මිල්ක් / සෝයා මිල්ක් කොප්ප 1/2
- කැනෝලා / සුරියකාන්ත/ ඔලිව් තෙල් කොප්ප 1/4 (මින් කැමති තෙල් වර්ගයක්)
- දෙහි මේස හැදි 1
- කහ තේ හැදි 1/2
- ලුණු තේ හැදි 1
Instructions
- මෙම සියලු දේ විනාඩි 3 -4 ක් සෙමින් (වේගය අඩුවෙන්) බ්ලෙන්ඩර් කර ගන්න. ඉන් පසු කුඩා ප්ලාස්ටික් හෝ වීදුරු තැටියකට දමා ඊට උඩින් ඔයිල් පේපර් එකක් අතුරා ශීතකරණයේ පැය 2 ක් පමණ තබන්න