Polos Moju පොලොස් මෝජු
පොලොස් මෝජු වෙනස්ම අත්දැකීමක් වේවි
Print Recipe
Course
Salad
Cuisine
Aisan
Servings
4
Ingredients
පොඩියට කපාගත් පොලොස් - 500 g
දෙකට පලාගත් අමුමිරිස් - 50 g
රතු ලූනු - 250 g
විනාකිරි අඬු කෝප්ප - 1/4
අඹරා ගත් සුදු ලූනු - 10 g
ගම්මිරිස් කුඩු තේ හැඳි - 1/2
විනාකිරෙන් අඹරාගත් අබ - 10 g
සීනි තේ හැඳි - 1
පදමට ලුණු
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි - 2
Instructions
මුලින්ම පොලොස් කුඩා කෑලිවලට කපා ලුණු ගම්මිරිස් සහ කහ දමා අතගා රත්වූ ගැඹුරු තෙලෙහි බැදගන්න. දැන් ලූනු සහ ගම්මිරිස් ගෙන තෙලෙහි විනාඩියක් පමණ බැද ගන්න.
පොලොස්, ලුණු, විනාකිරි සහ අමුමිරිස් හැර අනිකුත් සියලුම ද්රව්ය එකට කළවම් කරගන්න. පසුව මැටි වළඳකට දමා එයට අනිකුත් සියලුම ද්රව්ය ද එක්කර ළිප තබා මද ගින්නෙ පිසගන්න.
Keyword
Moju, Polos Moju, පොලොස් මෝජු